1 Aralık 2012 Cumartesi

Sokak Dansı 4, 2012

STEP UP 4: REVOLUTION 
Sokak Dansı 4 
2012



Yöneten: Scott Speer
Tür: Dans, Müzikal, Romantik
Ülke: ABD
Süre: 99 dk
Imdb: 6.1    Sinemalar: 7.2
Oyuncular: Ryan Guzman, Kathryn McCormick, Peter Gallagher, Adam G. Sevani, Chadd Smith.....


Bir adım at, hayatın değişsin!



  Bu seriyi baştan sona yazmam gerek aslına bakarsanız ancak dans filmlerini sevenlerinizin bu seriyi bildiğini varsayarak dün izleyip, heyecanı henüz içimde iken yazmayı tercih ettim. 

  Mob, arada sırada aniden ortaya çıkıp halka açık alanlarda büyük dans gösterileri sergileyip herkesi kendine hayran bırakan kural tanımaz bir dans grubudur. Kim oldukları, nereden geldikleri ve amaçlarının ne olduğunu kimse bilmemektedir ancak internete yüklenen videolarının hitleri gitgide yükselmektedir.
  Miami'ye gelen zengin müteahhit olan Anderson, Miami'nin en güzel sahillerinden birini satın almayı ve oraya büyük bir otel kurmayı planlamaktadır. Ancak o sahilde doğmuş, büyümüş bu genç dansçıların yaşadıkları yeri kaybetmeye hiç niyetleri yoktur. Mob artık havalı olmayı, yarışmayı, kavgayı bir kenara bırakıp istediği şey uğruna savaşmak için dans etmeye başlar!

  Serinin diğer filmlerine göre konu ve olay örgüsü biraz başarısız diyebilirim. Fakat öyle güzel dans sahneleri, öyle çalışılmış, öyle yaratıcı ve mükemmeliyetçi dans hareketleri var ki! İzlerken hayranlıkla seyredeceğinize eminim. Yönetmenimiz Scott Speer, finalde dansı o kadar geniş bir alana yayıp, bunları bize en iyi biçimiyle göstermesi ve gözüme takılan onlarca artı sebebiyle artık kalbimde yer etmiş bir isim. Baş rollerdeki çift bu sefer bu sefer hatırlanacak bir ikili değil bana kalırsa. Sean'ı oynayan Ryan Guzman filmin başından itibaren bizi etkilemeyi başarıyor ve sonuna kadar da gözümüzü üzerinden alamıyoruz, orası bir gerçek. Ancak bayak karakter için aynısını söyleyemeyeceğim. Benim favorim ise tabii ki Moose, her zamanki gibi. Her neyse. Yine son dans sahnesinde kalbimizi göğsümüzden çıkartacak kadar güzel sahneleri ile Step Up 4 Revolution umuyorum hepinizin beğenisini kazanır. Final dansını da yazıma eklememek için kendimi tutuyor, sizlere iyi seyirler diliyorum. Dance on!



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder