9 Ekim 2012 Salı

Yedi, 1995

SE7EN
Yedi
1995

Yöneten: David Fincher
Tür: Suç, Aksiyon, Dram, Macera
Ülke: ABD
Süre: 127 dk
Imdb: 8.7     Sinemalar: 9.0
Oyuncular: Brad Pitt, Morgan Freeman, Kevin Spacey, Gwyneth Paltrow, R. Lee Ermey, Reg E. Cathey


Benim yaptığım şey sadece bir başlangıç, ileride üzerinde çalışılacak ve devam edecek... sonsuza kadar!

-John Doe

  Cinayet masasında çalışan iki dedektif kendilerini bir seri katili yakalamaya adamışlardır. Bu seri katilin kendisini diğerlerinden ayıran bir ritüeli vardır. Yedi Ölümcül Günah.  Kibir, açgözlülük, kıskançlık, oburluk, öfke ve şehvete düşkünlük. Kurbanlarını bu günahlara göre seçip, cani bir şekilde öldüren psikopat katili yakalamak dedektif Somerset (Morgan Freeman) ve Mills (Brad Pitt) için kolay olmayacaktır.

   Bir polisiye filmde görebileceğiniz en vahşi cinayetlerden bazıları bu filmde mevcut, bu konuda emin olabilirsiniz. Dedektiflerimiz Brad Pitt ve Morgan Freeman hakkında söylenecek bir şey yok zaten. İkisi de mükemmel oyuncular ve ikisi de bu rollerinde en iyi eküri olmuşlardı benim için. Brad Pitt'in eşini Gwyneth Paltow oynuyor, ki yine büyük bir oyuncu daha. Kısaca Seven filminde oyunculuk konusunda açık yakalamak imkansız.


  Suç kategorisinde ne çok akılda kalacak filmlerden biri. Eğer izlemediyseniz, gönül rahatlığıyla açıp seyredebileceğiniz mükemmel bir film daha. İyi seyirler film severler.



İzlemek isteyenler buradan ulaşabilirler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder