3 Ekim 2012 Çarşamba

Cennet Gibi, 2005

JUST LIKE HEAVEN
Cennet Gibi
2005




Yöneten: Mark Waters
Tür: Romantik, Komedi, Fantastik
Ülke: ABD
Süre: 95 dk
Imdb: 6.7     Sinemalar: 9.0
Oyuncular: Reese Witherspoon, Mark Ruffalo



It's a wonderful afterlife.



 Elizabeth, işine bağlı ve genellikle neredeyse hiç bir şey için zamanı olmayan bir doktordur. Kız kardeşinin ona yakışıklı bir erkekle buluşma ayarladığı akşam, Elizabeth trajik bir araba kazası geçirir ve komaya girer. Elizabeth'in koma süresinin ne kadar olacağı belli olmadığı için ev sahibesi evi başka birine bir süreliğine kiralama kararı alır ve David Abbott daireye taşınır. Eve yerleşirken, kendisi ve ailesi hakkında hiç bir şey hatırlamayan ancak tek bildiği şeyin bu dairenin kendisine ait olduğu olan Elizabeth'in ruhu ile karşı karşıya kalır. David, bu kadının gerçekte kim olduğunu anlamak ve onu huzura kavuşturmanın artık kendi görevi olduğunu kabullenir ve işe koyulur. Hikayenin devamı ise kaderin iki insanı bir araya getirmekteki başarısını kanıtlamaktadır.

Öncelikle Reese ve Mark'ın ne kadar yakıştığını tekrar tekrar söyledim kendime seyrederken. Marc Levy'nin Keşke Gerçek Olsa kitabından uyarlanmış bir film ve dürüstçe söylüyorum, Romantik-Komedi türünün bir klasiğidir.  Konusu itibariyle romantik ve komedinin yanı sıra tam bir fantastik filmdi. Konusunu garipseyip tez elden 'saçma' damgasını yapıştırmayın, izlediğinizde muhtemelen pişman olursunuz. Ön yargı film seçimi konusunda kötü bir düşman.

Eğer hala izlemediyseniz bu iki farklı insanın bir araya geliş hikayesinin bana verdiği kadar size de keyif vermesini diliyorum. İyi seyirler film severler.



İzlemek isteyenler buradan ulaşabilirler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder