29 Eylül 2012 Cumartesi

Keşke, 2004

IF ONLY
Keşke...
2004



Yöneten: Gil Junger
Tür: Romantik, Dram, Fantastik
Ülke: ABD, İngiltere
Süre: 92 dk
Imdb: 7.0     Sinemalar: 8.8
Oyuncular: Jennifer Love Hewitt, Paul Nicholls, Tom Wilkinson



Tek yapman gereken onun yanında olmasına minnettar olmak ve onu sevmek.
- Mistery Man


  Sonunda ağladığım filmleri şöyle bir derledim kafamda ve bu akşam size güzeller güzeli bir aşk filmi paylaşmayı seçtim. İlgisiz, unutkan sevgililerin ders alacağı türden bir aşk filmini.

  Ian işine düşkün, çalışkan bir adam, Samantha ise keman çalan bir müzisyendir. Birbirlerini çok sevdikleri aşikar olsa da Ian, sürekli önemli detayları unutmakta ve Samantha'yı hayal kırıklığına uğratmaktadır. Ancak son olarak sevgilisinin aylardır hazırladığı konseri unuttuğunda, kendini affettirmesi hiç de kolay olmaz. 
  Kızgın ve kalbi kırılmış Samantha'nın bindiği taksiye çarpan araba Ian'ın hayatını tamamen değiştirir. Ian, sevdiği kadını bu şekilde kaybetmemek için her şeyi yapabilecek durumdadır. Tek bir düşüncesi vardır "Keşke... o ölmese." Peki kendisine verilen ikinci şansı, değerlendirebilecek midir?

  Jennifer Love Hewitt'i severim, kendisini sevmemek imkansız. Bu filmde onu gördüğümde baya sevinmiştim bu yüzden. Aşk filmlerinin en büyük detayı olan uyum, evet ikili birbirine gerçekten yakışıyorlardı. Konusunda atlamak zorunda olduğum milyonlarca detay var. Filmin sonunda çıkartacağınız mesaj şu olacak: Değer verdiğiniz insanlara verdiğiniz değeri gösterin ve asla yapacağınız işleri ertelemeyin. Hayatta tek bir şansınızın olduğunu hatırlatacak türden dokunaklı bir filmdi. Hepinize duygu dolu seyirler diliyorum film severler.

İzlemek isteyenler buradan ulaşabilirler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder