11 Kasım 2012 Pazar

P2, 2007

P2
2007



Yöneten: Franck Khalfoun
Tür: Gerilim, Psikoloji
Ülke: ABD
Süre: 98 dk
Imdb: 5.8     Sinemalar: 7.7
Oyuncular: Rachel Nichols, Wes Bentley, Grace Lynn Kung, Stephanie Moore



Yalnız olmaktan daha korkutucu olanı yalnız olmadığını bilmektir.



  Angela, tam da noel arifesinde üzerine yıkılan işler yüzünden geç saatlere kadar çalışmak zorunda kalır. Evine geç kalmış olduğundan alelacele eşyalarını toplayıp otoparka iner ve orada kendisi gibi çalışan tek görevliden arabasını getirmesini rica eder.
  Talihsizlikler Angela'nın peşini bırakmaz, arabası bozulmuş çıkar ve gizemli park elemanı ona arabayı tamir etme konusunda yardım etmeyi teklif eder. Saatler birbirini kovalamaktadır ve  Angela artık adamın davranışlarından rahatsız olmaya başlamıştır.
  Yanında durduğu adamın nasıl bir psikopat olduğunu bilmeyen bir kadının, bir kaç saat sonra hayatta kalmak için büyük bir savaş vereceğini ise bilmesi, imkansızdır.

  İzlerken keyif aldığım gerilim filmlerini paylaşmayı ayrıca seviyorum. P2'de kurban psikolojisinin içine girmeniz  çok kolay. Herkesin başına gelebilecek bir iş gecikmesi, otoparkta yabancı biri ile yalnız kalmanın gerginliği ve Noel'de taksi şoförlerinden polislere kadar herkese ulaşmanın zorluğu... Ne şanssız bir kadın. Gerilim filmlerinde psikopat katil makbuldür aksi takdirde film sıkıcı olur. P2'deki yalnızlıktan kafayı yemiş katilimiz oldukça iyiydi bana göre. Bugün bir kedi fare kovalaması izleyeyim, ne izleyeyim, ne izleyeyim diye düşüncelerde iseniz size P2'yi öneriyorum, iyi gerilmeler film severler.





İzlemek isteyenler buradan ulaşabilirler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder