25 Kasım 2012 Pazar

Turist, 2010

THE TOURIST
Turist
2010



Yöneten: Florian Henckel von Donnersmarck
Tür: Macera, Aksiyon, Romantik, Gerilim
Ülke: ABD, Fransa
Süre: 103 dk
Imdb: 5.9     Sinemalar: 7.6
Oyuncular: Johnny Depp, Angelina Jolie



Mükemmel gezi; Mükemmel tuzak.




  Yaşadığı kalp kırıklıklarını ve üzüntülerini geride bırakmak için İtalya'yı gezmeye giden Frank ( Johnny Depp) trende eşsiz güzellikteki bir kadınla tanışma fırsatı bulur. Onu ilk bakışta etkileyen Elise (Angelina Jolie) ile arasında bir şeyler olmaya başlar. Venice'in mükemmel manzaraları çevresinde başlayan bu ilişkide gerçeklere inanmak pek tercih meselesi değildir. Tanışmalarının bile planlı olduğunu öğrendiğinde Frank, kendisini nasıl bir oyunun ve entrikaların içinde bulduğuna kendisi bile inanamaz.
  Büyük bir aksiyon filmi değil de bir macera filmi beklemekle beraber bu film size keyifli bir iki saat sunacaktır. Kaliteli bir konusu, mükemmel oyuncularının yanı sıra çekildiği şehri de göz önünde bulundurursak, bu film bir harika.


  İlk tavsiyem aslında; her filmde beklentinizi orta düzeyde tutmaya dikkat etmelisiniz. Yüksek olursa hayal kırıklıklarına ortam hazırlayacak, düşük olursa da kötü olacağına dair ön yargı oluşturma olasılığınız olacaktır. Baş rollerimiz çok kaliteli, oyunculuklar da öyle ancak bu iki güzel ismin büyüsüne kapılıp beklentiyi aşırı tutanlar Turist filmini hayal kırıklığı ile bitirmişlerdir. Imdb puanını bu kadar düşüren de bu bahsettiğim kişiler eminim ki. :) Aynı hatalara düşmemenizi dilerim. İyi seyirler film severler.


F: -Akşam yemeğine gitmek ister misin?
E: -Kadınlar, kendilerine soru sorulmasından hoşlanmazlar.
F: -Akşam yemeğinde bana katıl.
E: -Fazla iddialı!
F: -Akşam yemeğine gidiyorum. Canın isterse Gelirsin.
E: - :)


İzlemek isteyenler buradan ulaşabilirler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder