2 Kasım 2012 Cuma

Gerçeğin Peşinde, 2012

MAN ON A LEDGE
Gerçeğin Peşinde
2012


Yöneten: Asger Leth
Tür: Aksiyon, Suç, Gerilim
Ülke: ABD
Süre: 102 dk
Imdb: 6.6     Sinemalar: 8.3
Oyuncular: Sam Worthington, Elizabeth Banks, Jamie Bell, Genesis Rodriguez, Edward Burns



Gerçek için sadece masum bir adam bu kadar ileri gidebilirdi!



    Manhattan'ın en işlek caddelerinden birinde olan otelin camından pervazına çıkıp intihar edecek olan adam sokakta büyük bir karmaşa yaratır. Aşağıda biriken kalabalık ve polisin yanı sıra medya da bu olayı kaydetmek için hemen olay yerine gelmiştir. Adamın isteği üzerine ünlü bir psikiyatri polisi çağırırlar.
  Adam ona yıllar önce işlediği düşünülen bir suç yüzünden hapis yattığını ve bu olayda masumluğunun kanıtlanması istediğini istediğini belirtir. Kendini inandırma çabaları ve aşağıdaki meraklı bakışlar içerisinde asıl amaç çok farklıdır. O kendini aklamak için planını çoktan yapmıştır.

  Bu filmi gerçekten çok beğendim. Uzun zaman sonrasında aksiyon türünde bir film açtım ve çok memnun kaldım, mutluyum. Avatar'dan tanıdığımız Sam Worthington baş rolde. Yine filmin adını  Türkçe'ye çevirirken bir filmi seyredip yorumlama gereği duymuş bizim piyasamız, yine de eleştirmeyeceğim haksız bir çeviri değil. İkinci binadaki hareketlilik ve o profesyonellikle ilerleyen sahneler hepimizin "Vay be, ne akıl ama" dedirtecek  yöntemlere sahip. Yine sizlerle çok hoşuma giden ve çoğu arkadaşıma önerdiğim bir filmi paylaşıyorum; İyi seyirler film severler.


Poster

İzlemek isteyenler buradan ulaşabilirler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder