15 Eylül 2012 Cumartesi

Aşk Ödevi, 2011

THE ART OF GETTING BY
Aşk Ödevi
2011


Yöneten: Gavin Viesen
Tür: Romantik, Komedi, Dram
Ülke: ABD
Süre:  83 dk
Imdb: 6.4     Sinemalar: 8.0
Oyuncular: Emma Roberts, Freddie Highmore, Elizabeth Reaser, Michael Angarano



Aşk, geçmesi en zor derstir.





"Doğarsınız, yaşarsınız ve ölürsünüz. Gerisiise sadece bir ilizyondur." bunlar lise öğrencisi George Zinavoy'un sözleri. Bu düşüncedeki birinin ise okulu, sınavları ve ödevleri önemli bir nokta olarak görmesi beklenemez, öyle değil mi?
Okula hiç bir ilgisi olmayan, dersleri ve kalan zamanlarını resim çizerek geçiren bu farklı genç, okulda Sally adında bir kız ile tanıştığında artık okula gitmek için bir sebebi olur. Sally okulda popüler olan bir kızdır ancak onu tanımak sanıldığından daha zordur. Oldukça karmaşık düşünceleri vardır. George senenin sonunun geldiğinin ancak Sally sayesinde farkına varır ve artık düşük notlarını yüksetmenin ve  geçemediği dersleri vermenin zamanıdır. Aksi takdirde liseden mezun olamayacaktır.



It's Kind Of A Funny Story filminden sonra Emma'nın bir filmini daha izleyeyim düşüncesiyle açtığım bir filmdi. Konusunu hiç bir sitede doğru düzgün bulunamıyor. Ben de elimden geldiğinde anlatmaya çalıştım. Kesinlikle filmde bundan fazlası var. George ile bazı düşüncelerimizin benzeşmesi mi bana bu filmi çok dolu hissettirdi bilmiyorum. Ama ne olursa olsun iki genç oyuncu da kayda değer bir oyunculuk sergilemişti. Farklı düşüncelerin ve farklı karakterlerin konuştuğu bir filmdi.Vaktinizi değerlendirecek bir film arıyorsanız bugünkü önerim sizleri bolca gülümsetecek ve düşündürecek. İyi seyirler film severler. 


2 yorum:

  1. bu filmde kıza her ne kadar sinir olsam da izlerken keyif almıştım

    YanıtlaSil
  2. Ben de öyle Mia'cım kız konusunda katılıyorum :)

    YanıtlaSil