25 Ağustos 2012 Cumartesi

.45, 2006

.45
2006



Yöneten: Gary Lennon
Tür: Suç, Gerilim, Dram
Ülke: Abd
Süre: 101 dk
Imdb: 5.5     Sinemalar: 7.5
Oyuncular: Milla Jovovich, Stephen Dorff, Angus Macfadyen, Aisha Tyler, Sarah Strange, Robin Brûlé, Vincent Laresca,



Life is like sex, you want it done right you have to do it yourself 
-Kat


   Kate ve sevgilisi Big Al, New York sokaklarında kanunsuz silah satan bir çifttir. Big Al, büyük hayalleri olmayan bir adamdır. Kendi mahallesinde yaptığı işleri kazandığı para ve namı ona yeterlidir. Ancak Kate'in daha büyük hayalleri vardır. Bunlara sahip olmak için Al'ın arkasından iş çevirmeye kalkar ve Al bunu öğrendiğinde Kate'i  döver.
Bu ilk sefer olmadığı için çevresindekiler ona üzülmekte ve Al'a bağımlı olmadığını, kendi kendisine de yetebileceğini anlatmaya çalışmaktadır. Ancak öyle belalı bir adamdan ayrılmak hiç de kolay değildir. Ondan hoşlanması konusunda içinde hala umutlar barındıran lezbiyen aşığı Vic, Big Al'ın yandaşlarından olan ancak başından beri Kate'den hoşlanan Reilly ve kadınların şiddet görmesini engellemek için bir programda çalışan Liz ona Al'dan kurtulma konusunda yardım etmeye kararlıdır. Big Al'ı öldürme planı yaparlar. İncinmiş bir kadının alacağı intikamdan daha acımasızı olamaz.

  Bu filmi de zamanında rastgele açıp izlemiştim ve aklımda en çok yer eden Mila'nın yüzünün güzelliği muhtemelen. Filmde sevgilisinden şiddet görmesine rağmen evden gidemeyişi, bir çok kadının hikayesiyle bir. Ancak o, bir şeyleri değiştirmek için tüm bencillikleri yapmaya hazır. Benim için garip kısmı oyuncularla röportaj tadında konuşulmasıydı. "Ne oluyor yahu?" dedim bir an. Cast gerçekten çok iyi, konu için büyük bir orijinallik beklememenizi öneririm. Big Al'ın tam bir gangster olması da gözümden kaçmadı, Milla'nın o adamın yanında nasıl da sırıttığına inanamazsınız. Sonuç olarak Kat filmin sonunda yaptıklarıyla ağızları açık bırakıp gidiyor. Bu akşam size önerim gangsterler, silahlar ve silah satıcıları arasında yaşayan bir kadının bir adamdan aldığı intikamı konu alıyor. İyi seyirler film severler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder