23 Ağustos 2012 Perşembe

Aşk Yemini, 2012

THE VOW
Aşk Yemini
2012



Yöneten: Michael Sucsy
Tür: Romantik Dram
Ülke: Abd, Brezilya, Avustralya, Almanya, Fransa, İngiltere 
Süre: 104 dk   
Imdb: 6.7     Sinemalar: 8.3
Oyuncular: Rachel McAdams, Channing Tatum, Scott Speedman, Sam Neill, Jessica Lange, Wendy Crewson



 I vow to love you, and no matter what challenges might carry us apart, we will always find a way back to each other.
-Leo



  Leo ve Paige, yeni evlenmiş mutlu bir çifttir. Birlikte geçirdikleri bir trafik kazası sonucu Peige komaya girer. Leo perişan bir şekilde başında beklerken, uyandığında Paige Leo'yu hatırlamaz. Yaşadığı hafıza kaybı kazanadan kaynaklanmaktadır ve hatırladığı her şey bir kaç sene öncesine kadardır. Sorun şu ki Paige hatırladığı son anılarda eski sevgilisiyle nişanlıdır ve başındaki adamı hiç tanımıyordur.
  Leo hemen yelkenleri suya indirmez. Paige'i anılarını hatırlaması için evlerine geri götürür. Ancak bu süreç ikisi için de kolay olmayacaktır. Bir gün öncesine kadar deliler gibi ona aşık olan karısı şu an onu hatırlamamaktadır. Paige içinse hiç tanımadığı bir evde, hiç tanımadığı bir adamla, kalbinde başka birine duyduğu duygularla ve büyük de bir baskı altındadır.

  Aşkınıza ikinci bir şans verir miydiniz? Yaşadığınız mükemmel ilişkileri düşünün. Bir trafik kazası ile aklınızdan tamamen silinirse, o adam sizi kendisine tekrardan aşık etmek için çabalar mıydı acaba. Leo'nun bu filmde yaptığı, aşık olduğu kadını geri kazanmak için verdiği çaba o kadar güzeldi ki. İzlerken Paige'e sinirlenmeden edemiyorsunuz. Zamanımızın en iyi romantik filmi benim için The Vow'dur. Oyunculardan mı, konudan mı bilmiyorum. Bu ikili birbirine gerçekten çok yakışmıştı. Ve filmde de mükemmel çifti oynuyorlardı kesinlikle. The Notebook'un Rachel McAdams'ı, Dear John'un Channing Tatum'u... Bu filmi önerirken bile kıskanıyorum çünkü göz bebeğim konumunda şu an ehe. İzlerken keyif alacağınız aşk tadında bir film bu gece size önerim olacak. Şüpheniz varsa fragmanı izleyin öncelikle. İyi seyirler film severler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder