15 Ağustos 2012 Çarşamba

Sürpriz Baba, 2010

THE SWITCH
Sürpriz Baba
2010


Yöneten: Josh Gordon, Will Speck
Tür: Komedi, Romantik
Ülke: Abd
Süre: 101 dk
Imdb: 5.9     Sinemalar: 8.1
Oyuncular: Jennifer Anisyon, Jason Bateman, Thomas Robinson, Patrick Wilson...


For the rest of us, it's a bit less romantic. It's complicated, it's messy. It's about horrible timing, and fumbled opportunities. And not being able to say what you need to say when you need to say it. At least, that's the way it was for me. 
-Wally


Düzenli bir ilişki kurup evlenmek ve çocuk yapmak için geç kalmak üzere olduğunu farkeden 40 yaşındaki Kessie, en çok istediği şeyin bir çocuk olduğuna karar verir. Gerekli işlemleri başlatır ve bebeği için yakışıklı bir donör bulur. En yakın arkadaşı Wally ile bunu paylaştığında biraz fazla tepki vermiştir. Bir çocuk istiyorsa bunu normal yollardan ve sevdiği adamdan yapmalı düşüncesinde olan Wally, yine de en yakın arkadaşının yanında olur. İşlemin yapılacağı gün evinde parti veren Kessie arkadaşları ile eğlenmektedir. Wally ise farkında olmadan kadeh ardına kadeh yuvarlıyordur. Kendini banyoya attığında miğdesi ve başı deli gibi dönmektedir. Bir şeyleri kırıp dökmememekle uğraşırken rafın üzerinde donörün spreminin konulduğu  kutuya rast gelir. Sarhoşluğundan mıdır yoksa bilerek midir bilinmez, Wally kutuyu devirir. Daha sonra da aklına en yakın arkadaşının en büyük isteğini mahvettiği düşüncesi gelir. Kara kara oturmuş düşünürken, aklına bir fikir gelir...

7 sene sonra şehre yeni gelen Kessie, oğlunu en yakın arkadaşı Wally ile tanıştırır. İkisi kısa zamanda iyi anlaşmışlardır. Aralarındaki benzerlik Wally'nin dikkatini çeker. Düşündükçe hatıraları geri gelmeye başlar. Yoksa en yakın arkadaşının oğlunun babası, kendisi midir?

The Switch'in çok eğlenceli bir film olduğunu söylemek istiyorum. Film boyunca takıldığım tek şey bir insan suni döllenme yoluyla hamile kalmasına öyle bir parti vermesiydi. Orası Amerika, diyip geçiyorum. Bazı şeylerine anlam veremememiz alışılmadık bir durum değil. Jennifer Aniston'ı severim ve bu filmde de rolüne cuk oturmuştu. Çocuk oyuncumuz Thomas Robinson da tatlı mı tatlıydı. Boş bir vaktinizde izleyeceğiniz keyifli bir film olarak önerilerim arasında. İyi seyirler film-severler.  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder