20 Ağustos 2012 Pazartesi

İyi Olan Kazansın, 2012

THIS MEANS WAR
İyi Olan Kazansın
2012


Yöneten: McG
Tür: Romantik, Komedi, Aksiyon
Ülke: Abd
Süre: 97 dk
Imdb: 6.4     Sinemalar: 8.0
Oyuncular: Reese Witherspon, Chris Pine, Tom Hardy



Don't choose the better guy, choose the guy that's gonna make you the better girl. 
-Trish



   En yakın arkadaşlar olan FBI ajanları Tuck ve Frank, her zaman ve her görevde birbirlerinin arkasında olmuşlardır. Tuck daha yeni eşinden ayrılmış ve oğluyla arasının açılmasını kabullenemiyordur. Frank ise çapkın bir adamdır.
  Tuck  son olarak hayatının kadını internette bulacağına karar verir ve bir arkadaşlık sitesine kaydolur. Orada birisiyle tanıştığını ve onunla buluşmayı kafaya koyduğunu söylediğinde Frank internetten tanıştığı biriyle buluşmasına güvenmez, onu buluşmalarını uzaktan izleme konusunda ikna eder. Buluşma zamanı geldiğinde ise kız henüz gelmemişken film satın almak için bir mağazaya girer ve orada alımlı ve hazır cevap bir kadınla tanışır. Onunla konuştuktan sonra kadın aklından çıkmaz. Ertesi gün birbirlerine dün tanıştıkları mükemmel kadını anlatırlar ve resimlerini birbirlerine gösterdiklerinde büyük bir şoka uğrarlar. Aynı kadın, ikisiyle de aynı gün içerisinde tanışmış ve kendisine hayran bırakmıştır.
  O günden sonra ne arkadaşlıkları ne de ilişkileri normal rayında ilerler. Artık ikisi de aynı kadın için savaşmaktadır. İkisi de birer FBI ajanı olduğu için bu kadın için verdikleri savaş oldukça heyecanlı ve hareketli devam eder. Bakalım sonunda Lauren ile hangisi birlikte olacaktır. İyi olan kazansın...

  Konusu gerçekten basit bir romantik komedi filmi farkettiyseniz. İki adam, bir kadını sever. O kadın için araları bozulur. Onu kazanmak için ellerinden geleni ardlarına koymazlar. Ancak bu film için dikkat etmeniz gereken kısım; adamlar FBI ajanı. Olayı kadının evine girip neleri sevdiğini öğrenmeye, onu takip ettirmelere, birbirlerinin buluşmalarını sabote etmelere kadar ilerletirler ve bu sahneler o kadar keyifliydi ki. Reese romantik komediler için gerçekten biçilmiş kaftan. Her filminde aynı şeyi söylüyorum kendime. Ajanları ise ilk defa bu filmde gördüm. İkisi de yakışıklı ama birbirlerinden çok farklı tipler. Bir bayan olarak bir kadının peşinden iki adamın perişan olmasını izlemek çok zevkli, itiraf edelim. Erkekler içinde bu filmi beğenme sebeplerinin bu adil olmayan savaş olduğunu söyleyebilirim. Eğer eğleneceğiniz bir film arıyorsanız, bu film biçilmiş kaftan. İyi seyirler efendim. 

3 yorum:

  1. aslında bu film benim için mutsuz son çünkü ben burda diğer adamla birlikte olmasını istiyordum :D

    YanıtlaSil
  2. Haha sanırım ben de Mia'm. Ama ben sonu tahmin etmiştim. Diğer adamın barışacağı kişiye kadar. :D

    YanıtlaSil
  3. Cok rekabetli bir filmdi.Forever Chris Pine diyorum.

    YanıtlaSil