24 Ağustos 2012 Cuma

Mezarına Tüküreceğim, 2012

I SPIT ON YOUR GRAVE
Mezarına Tüküreceğim
2012



Yöneten: Steven R. Monroe
Tür: Gerilim, Psikolojik, Dram
Ülke: Abd
Süre: 108 dk
Imdb: 6.2     Sinemalar: 8.3
Oyuncular: Sarah Butler, Chad Lindberg, Jeff Branson, Andrew Howard, Saxon Sharbino, Mollie Milligan








 Yeni bir kitaba başlamak üzere olan genç yazar Jennifer, biraz temiz  havanın ona ilham vereceğini düşünerek ormanda bir kulübe kiralar. Yeni evi doğayla iç içe, huzurlu bir mekandır. Sabahları koşusunu yapıp akşamları da şarabını koyup kitabını yazmaktadır.  Fakat bir gece, etrafındaki huzur tablosu birden yok olur.
  Evine zorla giren bir kaç adam Jennifer'ı alıkoyar. Kendilerine eğlence arayan bu ayyaş adamlar, onu kameraya ayıp aptalca şakalarına alet etmektedirler. Jennifer ne yapar eder, adamların elinden kurtulup ormanda koşmaya başlar. Ancak yardım alacağı kimse yoktur. Telefonu evdedir, etrafta tanıdığı biri yoktur ve adamlardan biri polis olduğu için polislere de güvenemez. Ormanda onu bulduklarında hem cinsel istismara hem de şiddete uğrar. Adamlar onu öldürmeye hazırlanırken Jennifer köprüye doğru yürüyüp kendisini akıp giden nehre bırakır. Ardından olanlar bu hikayenin sonunu tamamen değiştirmektedir.
  gİçleri rahat etsin diye günlerce cansız bedenini nehirde arayan adamlar hiç bir iz bulamamışlardır. Bir süre geçtikten sonra öldüğüne ikna olduklarında etraflarında o günü hatırlatan garip işaretlere rastlarlar. Ve ardından intikam vakti gelmiştir. Jennifer'ın kendisine yapılanı ödetmeden gitmeye hiç niyeti yoktur.

Adından dolayı bu filmi defalarca "bu ne be" diyerek geçmişliğim var. Açtığımda da konusunu okumadan açmıştım. Ama film beklentimin çok üzerindeydi. Baş roldeki Sarah Butler, çok tanıdık geliyor fakat önceki projelerini hiç izlememişim, garip. Onun dışında bir bayan olarak izlemesi en zor şeylerden biri, bir kadına şiddet uygulanması. Bu sahneleri abartmadıklarını ön yargılarınızı yıkmak için söylüyorum. Ve bayanlar, içinizi ferah tutun. Bizim bile içimizin acıdığı o sahnelerin intikamını Jennifer hiç acımadan alıyor. Bu gece biraz gerilim istiyorsanız size önerim bu film. İyi seyirler film severler.

2 yorum:

  1. Merhaba bu filmlerin hepsini satın alıyo musun ? Almıyosan internetten hangi adresten izliyorsun paylaşırmısın ??

    YanıtlaSil
  2. İnternetten izliyorum genel olarak. Favori sitem: http://hdfilmsitesi.com Otomatik geçişli partları olan videoları yüzünden bunu daha çok tercih ediyorum. :)

    YanıtlaSil